Eerdere maanden RSS

Brouwerij Groos "Brouwerij Groos is sinds de oprichting in 2018 een Rotterdamse bierbrouwerij. Brouwers Pim en Peter startte in 2015 hobbymatig brouwen en dat is uitgegroeid tot Brouwerij Groos. Op z'n Rotterdams betekent Groos trots, en dat is ook wat de brouwers zijn. Trots zijn wij, Peter en Pim, dat we in 2015 zijn gestart met het hobbymatig brouwen van bier wat is uitgegroeid tot Brouwerij Groos."   Pakket van de Maand:  

Meer lezen

Brouwerij Voorschoten is de eerste brouwerij van Voorschoten. Op 1 december 2018 is het eerste bier, het Voorschotens Tripel gelanceerd.

Meer lezen

Brouwerij van de maand oktober 2020 is: Trots Rotterdam. De brouwerij is in 2013 opgericht door een groep studenten, maar groeide al snel uit van schoolopdracht tot bierbrouwerij!

Meer lezen

Naam brouwerij: Vaan Brouwers     Het verhaal Vaanbier, eigenwijs speciaalbier voor fijnproevers! Met passie voor natuurlijke ingrediënten brouwen levensgenieters robuuste speciaalbieren die je zintuigen prikkelen. De Vaanbrouwers omlijsten hun liefde voor Bourgondisme en dat proef je. Krachtig doch vriendelijk en verrassend op zijn tijd.  Met respect voor het ambacht en de traditionele kunst van het brouwen. Dat is de filosofie achter de karaktervolle bieren van Vaanbrouwers.  Bier met karakter! Bij Vaanbrouwers vind je het eigen karakter terug door de persoonlijke voorkeuren van de brouwers Michael en Willem. Vaanbier geeft een beetje sjeu aan de Nederlandse biercultuur door gedurfd een collectie karaktervolle bieren op de markt te zetten. Stuk voor stuk...

Meer lezen